Pembunuh Kejam Jadi Popular Kerana Terlalu Cantik

Pembunuh Kejam Jadi Popular Disebabkan Terlalu Cantik

Seorang suspek utama kes pembunuhan kejam di Bangkok, Thailand mendapat perhatian ramai apabila gambarnya mula tersebar di internet.
Gadis yang bernama Preeyanuch Nonwangchai, 24, telah ditahan polis bersama rakannya kerana disyaki membunuh kemudian memotong seorang wanita bulan lalu.
Apa yang menarik tentang Preeyanuch, ketika ditangkap pihak polis dia dilihat memakai pakaian mewah selain mengenakan solekan.

Pegawai penyiasat yang bertugas juga telah berswafoto bersama Preeyanuch dan memuat naik gambar di media sosial.Disebabkan itu, gambar tersebut mula menarik perhatian netizen dan rata-ratanya terpegun dengan kecantikan pembunuh itu sehingga wujudnya fenomena ”demam Preaw”.

Pihak berkuasa kemudian memandang serius terhadap fenomena ini dan berharap agar orang ramai tidak terpedaya dengan kecantikan pembunuh tersebut.

Mereka juga disarankan untuk melihat kembali kepada kes pembunuhan kejam yang telah dilakukan Preeyanuch itu.0 Komentar untuk "Pembunuh Kejam Jadi Popular Kerana Terlalu Cantik"

Tekan Sini Untuk Buat Duit Dengan Lynk.my

Anda Nak Share, Nak Tanya, Nak Ajak Couple, Nak Kutuk Admin? Silakan!

 
Copyright © 2014 Servis Sedap - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info