Nourul Wahab Jalani Pembedahan Buang Ketulan


Penyanyi Nourul Wahab telah selamat menjalani pembedahan untuk membuang ketulan di peha kanannya di sebuah pusat perubatan.

Katanya, ketulan itu sudah ada sejak 18 tahun lalu, namun dia hanya biarkan saja.

Ketulan itu tidak mengganggu tubuhnya namun Nourul mengambil langkah berjaga-jaga supaya kesihatannya pada masa akan datang tidak terjejas.

Nourul turut menasihatkan orang ramai supaya melakukan segera pemeriksaan dan mendapatkan rawatan sekiranya mereka mengesan ketulan pada mana-mana bahagian tubuh.

Katanya, walaupun dianggap tidak berbahaya, namun ia mungkin akan memberi kesan yang boleh menjejaskan kesihatan apabila usia meningkat.

Ini komennya: (Sumber: BH)

“Alhamdulillah, saya hanya menjalani pembedahan kecil dan proses itu juga tidak mengambil masa yang lama. Tiada apa yang serius, cuma saya mengambil langkah berjaga-jaga demi masa depan. Mungkin hari ini ketulan itu tidak mengganggu, tetapi saya tidak tahu pada masa akan datang. Saya dibenarkan pulang sebaik saja selesai pembedahan selesai. Lebih baik mencegah sebelum perkara yang tidak diingini berlaku. Memang saya prihatin dalam penjagaan makanan dan menitikberatkan pengambilan makanan tambahan, tetapi kita tidak pernah tahu kemungkinan yang boleh berlaku pada masa depan. Saya sarankan sekiranya sesiapa yang mempunyai ketulan pada badan supaya segera berjumpa doktor. Minta pandangan mereka kerana itu lebih baik daripada membiarkan ia melarat.”

Sememangnya mencegah lebih baik dari merawat. Tindakan Nourul ini memang bagus dan bijak.0 Komentar untuk "Nourul Wahab Jalani Pembedahan Buang Ketulan"

Tekan Sini Untuk Buat Duit Dengan Lynk.my

Anda Nak Share, Nak Tanya, Nak Ajak Couple, Nak Kutuk Admin? Silakan!

 
Copyright © 2014 Servis Sedap - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info