Nenek Guna Beg Louis Vuitton Untuk Bawa IkanBaru-baru ini telah viral di laman sosial mengenai seorang nenek di Taiwan yang menggunakan beg berjenama Louis Vuitton untuk membeli ikan di pasar.

Sekali imbas, memang tak menjadi pelik jika bawa beg berjenama ke pusat membeli-belah atau pasar. Tapi, nenek tersebut menggunakan beg mahal itu untuk membeli dan meletakkan ikan di dalam beg tersebut.

Beg tangan Louis Vuitton ‘Neverfull’ itu kebiasannya dijual dengan harga £900 atau RM4,982. Nenek terbabit tidak mengetahui bahawa beg berkenaan adalah sebuah beg berjenama antarabangsa yang mahal.


Menurut perkongsian cucunya, nenek memberitahu bahawa dia menyukai beg tersebut kerana kalis air dan sedikit berat. Cucunya menambah, dia menghadiahkan beg berjenama tersebut kepada neneknya bagi menggantikan beg yang sudah usang dan lama.

Dia yang pada awalnya terkejut dan kelu melihat neneknya mengisi ikan di dalam beg berjenama itu bagaimanapun gembira kerana hadiah pemberiannya itu digunakan sebaik mungkin.

Patutlah beg LV mempunyai reputasi yang baik, ia tahan lama dan sangat tahan lasak!


0 Komentar untuk "Nenek Guna Beg Louis Vuitton Untuk Bawa Ikan"

Tekan Sini Untuk Buat Duit Dengan Lynk.my

Anda Nak Share, Nak Tanya, Nak Ajak Couple, Nak Kutuk Admin? Silakan!

 
Copyright © 2014 Servis Sedap - All Rights Reserved
Template By. Catatan Info